Pestrý salát ze sleďů
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 933 kcal
- Sacharidy 53 g
- Tuky 81 g
- Sodík 1008 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 50 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1092.1 mg
- Vláknina 16108.5 mg
- Vitamín A 16108.5 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 48.9 mg
- Vitamín E 12.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jablka rozčtvrtíme a odstraníme jádřince, okurku oloupeme a podélně rozpůlíme, cibule oloupeme. Jablka nakrájíme na plátky, okurky na půlkolečka a cibule na kolečka, okapané sleďové filety na kousky. Vše smícháme v míse.
-
2
V misce připravíme zálivku z octa, soli, pepře, majonézy a hořčice.
-
3
Zálivku smícháme se salátem, ozdobíme otrhanými tenkými snítky kopru a podáváme s celozrnným chlebem.