Treska s bešamelem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 403 kcal
- Sacharidy 35 g
- Tuky 9 g
- Sodík 856 mg
- Bílkoviny 44 g
- Uhlovodany 35 g
- Cholesterol 203.8 mg
- Draslík 1432.5 mg
- Vláknina 6960 mg
- Vitamín A 6960 mg
- Vitamín B6 1.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21.5 mg
- Vitamín E 1.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rybu rozkrájíme na větší kusy, vložíme do hrnce, zalijeme vodou a přivedeme k varu. Přidáme kousek karotky, cibule a snítku petrželky. Osolíme a vaříme 20 minut. Rybu scedíme, necháme okapat a zbavíme kůže.
-
2
Bešamel naředíme čerstvou smetanou a přimícháme vařená vejce pokrájená na kostičky.
-
3
Porce ryby rozdělíme na talíře a přelijeme bešamelovou omáčkou. Podáváme s vařenými bramborami.