Rybí filé na rozmarýnu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 223 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 5 g
- Sodík 395 mg
- Bílkoviny 85 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 72.2 mg
- Vláknina 820.2 mg
- Vitamín A 820.2 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.9 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Plátky rybího filé osolíme, posypeme drceným kmínem a dáme do menšího pekáčku. Pekáček jsme si předtím vymazali olivovým olejem. Přidáme lžíci vody, posypeme sušeným rozmarýnem a pekáček zakryjeme. Nemáme-li pokličku, použijeme alobal.
-
2
Pečeme v troubě při středních teplotách asi 25 minut. Po 15 minutách však sundáme alobal a necháme dopéct odkryté.
-
3
Na talíři plátky filé polijeme vypečenou šťávou.