Rybí filé na rozmarýnu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 400 g Filé rybí
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Kmín drcený
  • 1 kávová lžička Rozmarýn sušený
  • 1 polévková lžíce Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 223 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 395 mg
  • Bílkoviny 85 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 72.2 mg
  • Vláknina 820.2 mg
  • Vitamín A 820.2 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.9 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Plátky rybího filé osolíme, posypeme drceným kmínem a dáme do menšího pekáčku. Pekáček jsme si předtím vymazali olivovým olejem. Přidáme lžíci vody, posypeme sušeným rozmarýnem a pekáček zakryjeme. Nemáme-li pokličku, použijeme alobal.

  • 2

    Pečeme v troubě při středních teplotách asi 25 minut. Po 15 minutách však sundáme alobal a necháme dopéct odkryté.

  • 3

    Na talíři plátky filé polijeme vypečenou šťávou.

Komentáře k receptu