Smažená treska s limetou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 225 kcal
- Sacharidy 18 g
- Tuky 4 g
- Sodík 495 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 55.5 mg
- Draslík 654.1 mg
- Vláknina 3497.8 mg
- Vitamín A 3497.8 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 17.1 mg
- Vitamín E 2.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Mouku smícháme s česnekovou solí a pepřem. Filé z tresky obalíme v kořeněné mouce a smažíme ve velmi rozpáleném oleji 3-4 minuty.
-
2
Vyjmeme a dáme vykapat na papírový ubrousek.
-
3
Přendáme na nahřátou servírovací mísu, na každou porci ryby vymačkáme půl limetky a posypeme sekanou petrželí.