Rajčatový salát s bílými fazolemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 451 kcal
- Sacharidy 42 g
- Tuky 15 g
- Sodík 170 mg
- Bílkoviny 39 g
- Uhlovodany 42 g
- Cholesterol 16.7 mg
- Draslík 1404.4 mg
- Vláknina 19699.8 mg
- Vitamín A 19699.8 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 35.7 mg
- Vitamín E 2.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rajčata omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Rukolu opláchneme, osušíme a listy natrháme na kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka, tuňáka a fazole necháme okapat.
-
2
Rozšleháme vinný ocet s olivovým olejem, osolíme a opepříme.
-
3
Všechny připravené suroviny vložíme do salátové mísy (tuňáka rozmělníme vidličkou) a pokapeme zálivkou. Necháme asi 15 minut rozležet.
-
4
Podáváme s čerstvou bagetou.