Rybí kotlík se zeleninou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Filé z aljašské tresky
  • 500 g Brambory vařené ve slupce
  • 15 g Anglická slanina
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 3 ks Cibule
  • 2 ks Mrkev kořen
  • 1 ks Pórek
  • 2 ks Celer řapíkatý
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 401 kcal
  • Sacharidy 47 g
  • Tuky 183 g
  • Sodík 570 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 41 g
  • Cholesterol 64.6 mg
  • Draslík 823.5 mg
  • Vláknina 18984.8 mg
  • Vitamín A 18984.8 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 23 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 22.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory uvařené ve slupce oloupeme a nakrájíme na kousky.

  • 2

    Omyté filé nakrájíme na menší kousky, osolíme a opepříme. Slaninu nakrájíme na kostičky, očištěnou zeleninu krájíme na malé kousky. Oloupanou cibuli rozkrájíme na půlkolečka.

  • 3

    V pánvi rozpustíme máslo, přidáme slaninu a necháme ji vyškvařit. Přidáme filé, brambory a zeleninu. Pod pokličkou vše dusíme asi 15 minut.

Komentáře k receptu