Rybí kotlík se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 401 kcal
- Sacharidy 47 g
- Tuky 183 g
- Sodík 570 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 41 g
- Cholesterol 64.6 mg
- Draslík 823.5 mg
- Vláknina 18984.8 mg
- Vitamín A 18984.8 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 23 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 22.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory uvařené ve slupce oloupeme a nakrájíme na kousky.
-
2
Omyté filé nakrájíme na menší kousky, osolíme a opepříme. Slaninu nakrájíme na kostičky, očištěnou zeleninu krájíme na malé kousky. Oloupanou cibuli rozkrájíme na půlkolečka.
-
3
V pánvi rozpustíme máslo, přidáme slaninu a necháme ji vyškvařit. Přidáme filé, brambory a zeleninu. Pod pokličkou vše dusíme asi 15 minut.