Lín na paprice

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Cibule
  • 12 g Máslo čerstvé
  • 30 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 1200 g Lín
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 2 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 0.375 l Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • 1 polévková lžíce Protlak rajčatový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 296 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 198 mg
  • Bílkoviny 54 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 3.6 mg
  • Draslík 30 mg
  • Vláknina 1271.5 mg
  • Vitamín A 1271.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.3 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme papriku a zasypeme moukou, kterou opražíme.

  • 2

    Poté přidáme rajčatový protlak a sůl. Jíšku rozvaříme s vodou na hustou omáčku, ochutíme octem. Očištěné porce ryby vložíme do omáčky, povaříme 10 minut.

Komentáře k receptu