Lín na paprice
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 296 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 4 g
- Sodík 198 mg
- Bílkoviny 54 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 3.6 mg
- Draslík 30 mg
- Vláknina 1271.5 mg
- Vitamín A 1271.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.3 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme papriku a zasypeme moukou, kterou opražíme.
-
2
Poté přidáme rajčatový protlak a sůl. Jíšku rozvaříme s vodou na hustou omáčku, ochutíme octem. Očištěné porce ryby vložíme do omáčky, povaříme 10 minut.