Lín s pórkem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 745 kcal
- Sacharidy 51 g
- Tuky 42 g
- Sodík 655 mg
- Bílkoviny 43 g
- Uhlovodany 51 g
- Cholesterol 17 mg
- Draslík 710.3 mg
- Vláknina 12962.8 mg
- Vitamín A 12962.8 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 47 mg
- Vitamín E 7.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté porce ryby osolíme, opepříme a posypeme paprikou. Urovnáme je na alobal, pokapeme citronovou šťávou, přelijeme rozškvařenou slaninou a posypeme na kolečka nakrájeným pórkem. Alobal dobře uzavřeme a pokrm pečeme asi 20 minut ve středně vyhřáté troubě.
-
2
Upečené ryby přendáme na talíř, zalijeme některou z majonézových omáček a posypeme nasekanou petrželkou.