Úhoř v pivu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 385 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 34 g
- Sodík 194 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 105 mg
- Draslík 22.6 mg
- Vláknina 477.8 mg
- Vitamín A 477.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.7 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 20.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou, nastrouhanou cibuli osmahneme na másle. Přidáme kůže zbavené, osolené porce úhoře, podlijeme pivem a okořeníme šalvějí a pepřem. Zvolna dusíme 10-15 minut.
-
2
Měkké maso vyjmeme a omáčku necháme téměř vysmahnout. Každou porci potřeme výpekem a pokapeme citronovou šťávou.