Toro

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 100 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Treska aljašská
  • 4 krajíc Chléb toastový
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 12 ks Cibulka jarní
  • 1 ks Bylinky čerstvé - svazek
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 stroužek Česnek
  • 2 l Voda pitná
  • 1 dl Olej olivový extra panenský
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 411 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 388 mg
  • Bílkoviny 38 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 74 mg
  • Draslík 963.5 mg
  • Vláknina 3494.3 mg
  • Vitamín A 3494.3 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 16.3 mg
  • Vitamín E 1.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V kastrole na olivovém oleji zpěníme jemně nakrájené cibulky, zalijeme vodou a přidáme svazek bylinek, sůl a pepř. Vše vaříme asi 15 minut bez pokličky.

  • 2

    Potom přidáme porce tresky, zakryjeme pokličkou a vaříme na mírném ohni asi 1 hodinu.

  • 3

    Na oleji opečeme chleby a potřeme je česnekem. Do hluboké mísy urovnáme řezy z tresky a každý přikryjeme opečeným chlebem. Zalijeme polévkou a podáváme na polévkových talířích.

Komentáře k receptu