Tuňák s rajčaty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 519 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 30 g
- Sodík 196 mg
- Bílkoviny 47 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 101.3 mg
- Draslík 903.9 mg
- Vláknina 6819.8 mg
- Vitamín A 6819.8 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22.6 mg
- Vitamín E 2.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 29.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V hrnci na másle opečeme omyté rybí maso. Přidáme nakrájenou cibuli, rozmačkaná rajčata a svazek bylinek. Dusíme na mírném ohni pod pokličkou asi 2 hodiny.
-
2
Nakonec pokrm osolíme a opepříme.
-
3
Podáváme s bramborovou kaší.