Tuňák s rajčaty

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 140 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 750 g Tuňák obecný
  • 100 g Máslo čerstvé
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 4 ks Cibule
  • 6 ks Rajčata
  • 1 ks Bylinky čerstvé - svazek
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 519 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 30 g
  • Sodík 196 mg
  • Bílkoviny 47 g
  • Uhlovodany 15 g
  • Cholesterol 101.3 mg
  • Draslík 903.9 mg
  • Vláknina 6819.8 mg
  • Vitamín A 6819.8 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 22.6 mg
  • Vitamín E 2.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 29.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V hrnci na másle opečeme omyté rybí maso. Přidáme nakrájenou cibuli, rozmačkaná rajčata a svazek bylinek. Dusíme na mírném ohni pod pokličkou asi 2 hodiny.

  • 2

    Nakonec pokrm osolíme a opepříme.

  • 3

    Podáváme s bramborovou kaší.

Komentáře k receptu