Filé na víně s burskými oříšky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 320 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 17 g
- Sodík 112 mg
- Bílkoviny 35 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 74.5 mg
- Draslík 226.7 mg
- Vláknina 4730.7 mg
- Vitamín A 4730.7 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 34.8 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté porce filé osolíme a obalíme v mouce. Pečeme na oleji spolu s burskými oříšky, nakrájenou paprikou a cibulí.
-
2
Před koncem pečení vše zalijeme vínem, na každou porci položíme plátek citronu a ještě podusíme.
-
3
Před podáváním přidáme do šťávy kousek másla.
-
4
Podáváme s opékanými bramborami.