Toasty s ananasem a drůbežím masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Veka
  • 120 g Kompot ananasový
  • 120 g Sýr Eidam cihla 30%
  • 40 g Máslo čerstvé
  • 80 g Drůbeží maso vařené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 345 kcal
  • Sacharidy 37 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 60 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 24.6 mg
  • Draslík 69.4 mg
  • Vláknina 480 mg
  • Vitamín A 480 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.2 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Bílou veku nakrájíme šikmo na plátky, kostičky ananasu z kompotu necháme okapat, vařené drůbeží maso nakrájíme na nudličky, sýr nastrouháme.

  • 2

    Plátky veky pomažeme slabou vrstvou másla, ananas rovnoměrně rozdělíme na krajíčky, posypeme masem, zasypeme strouhaným sýrem. Toasty vyskládáme na plech vedle sebe a vložíme do vyhřáté trouby zapéct. Pečeme při střední teplotě asi 8 až 10 minut, až se sýr roztaví.

  • 3

    Toasty upravíme na talířky a podáváme jako teplý předkrm.

Komentáře k receptu