Nudle s mangem a treskou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 450 g Treska aljašská
  • 100 g Fazolové klíčky
  • 250 g Nudle vaječné
  • 100 g Kukuřice
  • 1 kávová lžička Solamyl - bramborový škrob
  • 1 ks Mango
  • 1 ks Paprika zelená
  • 1 ks Paprika oranžová
  • 1 ks Cibule červená
  • 1.5 l Voda pitná
  • 2 polévková lžíce Omáčka sójová
  • 1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
  • 2 polévková lžíce Sherry brandy
  • 2 polévková lžíce Olej slunečnicový
  • 2 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 532 kcal
  • Sacharidy 78 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 161 mg
  • Bílkoviny 33 g
  • Uhlovodany 77 g
  • Cholesterol 94.1 mg
  • Draslík 779 mg
  • Vláknina 10321 mg
  • Vitamín A 10321 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 34.6 mg
  • Vitamín E 3.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do hrnce dáme vaječné nudle a zalijeme vařící vodou. Necháme stát 10 minut. Opláchneme tresčí plátky a osušíme, maso pokrájíme na nudličky. Nudličky dáme do mísy, přidáme mletou papriku a promícháme, aby se nudličky obalily.

  • 2

    Rozehřejeme ve woku olej, osmahneme v něm pokrájenou cibuli, papriky a kukuřičné klásky. Přidáme nudličky z tresčího masa, pokrájené mango a 2 minuty smažíme. Nakonec přimícháme fazolové klíčky.

  • 3

    V misce promícháme sójovou omáčku, solamyl, rajčatový kečup, sherry a směs přidáme do woku a vaříme, dokud omáčka nezhoustne.

  • 4

    Nudle scedíme a rozdělíme do misek, hotový pokrm rozdělíme do jiných misek a okamžitě podáváme.

Komentáře k receptu