Broskve s rybízovou marmeládou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 210 kcal
- Sacharidy 29 g
- Tuky 6 g
- Sodík 40 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 29 g
- Cholesterol 22 mg
- Draslík 194.5 mg
- Vláknina 2200 mg
- Vitamín A 2200 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.6 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Broskve spaříme, oloupeme, rozkrojíme napůl a vypeckujeme. Broskve vložíme do misky, zakapeme brandy a likérem. Necháme uležet.
-
2
Do vychlazených pohárků vložíme porce zmrzliny, nevrch položíme broskve, šťávu z misky po broskvích smícháme s rybízovou marmeládou a porce v pohárcích přelijeme.
-
3
Dezert podáváme velmi vychlazený.