Závitky z telecího masa s hroznem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 627 kcal
- Sacharidy 22 g
- Tuky 38 g
- Sodík 374 mg
- Bílkoviny 47 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 277.1 mg
- Draslík 650.6 mg
- Vláknina 1320 mg
- Vitamín A 1320 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.2 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso nakrájíme na plátky, tence naklepeme a osolíme. Na každý řízek položíme plátek šunky, plátek ementálu a bobule vína, které jsme rozkrojili a odstranili semínka. Řízky přehneme, okraje sklepneme a závitky obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance.
-
2
Závitky smažíme v rozpáleném sádle z obou stran dozlatova.