Punč z drobného ovoce

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Borůvky
  • 50 g Jahody zahradní
  • 50 g Maliny
  • 95 g Želatina
  • 2 kávová lžička Jogurt bílý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 99 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 47 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 51.4 mg
  • Vláknina 2725 mg
  • Vitamín A 2725 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.8 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Želatinu připravíme dle návodu na obalu. Necháme ji vychladnout cca 120 minut a poté ji dáme do lednice na dalších 120 minut. Želatina musí být tuhá.

  • 2

    Vmícháme jogurt a dáme na 8 hodin do lednice.

  • 3

    Na kostky nakrájíme želatinu, dáme je do zmrzlinových pohárků a ozdobíme kousky ovoce - malin, borůvek a jahod.

  • 4

    Podáváme vychlazené.

Komentáře k receptu