Krém z bílé čokolády
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 655 kcal
- Sacharidy 41 g
- Tuky 53 g
- Sodík 76 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 37 g
- Cholesterol 130.5 mg
- Draslík 264.1 mg
- Vláknina 4540 mg
- Vitamín A 4540 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 48.9 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rozšleháme vejce, přilijeme vychladlou rozpuštěnou čokoládu a hmotu důkladně prošleháme.
-
2
Postupně vetřeme ušlehanou smetanu.
-
3
Omyté jahody nakrájíme na plátky, smícháme s medem a citronovou šťávou z jednoho citronu a ozdobíme jimi krém ve sklenicích nebo pohárech.