Letní roláda
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 475 kcal
- Sacharidy 25 g
- Tuky 38 g
- Sodík 68 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 22 g
- Cholesterol 296.1 mg
- Draslík 185.8 mg
- Vláknina 2615 mg
- Vitamín A 2615 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.9 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ušleháme celá vejce do pěny a zašleháme mleté ořechy.
-
2
Rozetřeme směs na plech vyložený pečícím papírem a 15 minut pečeme v troubě.
-
3
Poté necháme zchladnout a poté plát s pečícím papírem srolujeme. Ušleháme šlehačku se ztužovačem a nakrájíme ovoce na plátky. Rozbalíme roládu, potřeme 2/3 šlehačky, posypeme plátky ovoce a zabalíme.
-
4
Roládu pomažeme zbylou šlehačkou a ozdobíme dle fantazie.