Studená jahodová polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 132 kcal
- Sacharidy 32 g
- Tuky 1 g
- Sodík 3 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 32 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 412.1 mg
- Vláknina 7750 mg
- Vitamín A 7750 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 141.5 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jahody omyjeme, odstopkujeme, necháme okapat a poté rozmixujeme.
-
2
Vmícháme cukr a pomerančovou šťávu a necháme dobře vychladit.
-
3
Polévku podáváme studenou, můžeme dozdobit plátky jahod.