Tmavý chléb s camembertem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Máslo čerstvé
  • 150 g Zakysaná smetana
  • 360 g Camembert
  • 12 kávová lžička Brusinky
  • 0.5 kávová lžička Pepř zelený mletý
  • 6 plátek Sýr Čedar
  • 6 plátek Chléb toastový pšeničný tmavý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 443 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 40 g
  • Sodík 40 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 35.9 mg
  • Draslík 66.6 mg
  • Vláknina 1442 mg
  • Vitamín A 1442 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.3 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Tmavý chléb potřený soleným máslem s plátkem sýra překrojíme šikmým řezem.

  • 2

    Vzniklé trojúhelníčky naaranžujeme na servírovací talíř, nazdobíme zakysanou smetanu, camembertovými trojúhelníčky, posypeme zeleným pepřem a ozdobíme brusinkami.

Komentáře k receptu