Pudink s ovocným pyré
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 218 kcal
- Sacharidy 41 g
- Tuky 5 g
- Sodík 114 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 35 g
- Cholesterol 12.5 mg
- Draslík 117.8 mg
- Vláknina 3180 mg
- Vitamín A 3180 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 44.1 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 775.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ve studeném mléce rozmícháme důkladně vanilkový pudink a vanilkový cukr a za stálého míchání přivedeme k varu a vaříme do zhoustnutí. Ještě horký rozlijeme do pohárů a necháme vychladit. Podáváme s jahodovým pyré z rozmixovaných čerstvých nebo kompotovaných jahod.