Nápoj z podmáslí a ovoce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 133 kcal
- Sacharidy 30 g
- Tuky 1 g
- Sodík 1008 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 26 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 333.2 mg
- Vláknina 6150.1 mg
- Vitamín A 6150.1 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 70.8 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Broskve i jahody omyjeme, jahody zbavíme stopek, broskve oloupeme a zbavíme pecky. Jahody i broskve nakrájíme.
-
2
Připravené ovoce vložíme do mixéru, společně s podmáslím a šťávou rozmixujeme.
-
3
Vzniklou směs nandáme do sklenic a přelijeme potřebným množstvím vody.
-
4
Ihned servírujeme ozdobené kouskem máty.