Broskve se šumivým vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 178 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 0 g
- Sodík 0 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 158.8 mg
- Vláknina 3166.7 mg
- Vitamín A 3166.7 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 27.8 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 146.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Broskve spaříme, oloupeme, rozpůlíme a vyndáme pecky. Jahody omyjeme a rozkrojíme na půlky. Vložíme do misky, zalijeme likérem a brandy. Necháme chvíli uležet.
-
2
Ve vanilkovém krému rozmícháme šumivé víno, do pohárku vložíme broskve s jahodami a přelijeme vínovým krémem.
-
3
Pohárky před podáváním vychladíme.