Krém s červeným ovocem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1371 kcal
- Sacharidy 211 g
- Tuky 56 g
- Sodík 303 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 210 g
- Cholesterol 186.3 mg
- Draslík 1236.8 mg
- Vláknina 28400 mg
- Vitamín A 28400 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 96.2 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Formu na žemlovku vyložíme na dně a bocích jahodovou zmrzlinou a necháme 1 hodinu v mrazáku ztuhnout. Maliny rozmixujeme s 1 lžící moučkového cukru na pyré. Smetanu vyšleháme do tuhé šlehačky, osladíme.
-
2
Ztuhlou zmrzlinu vyklopíme na talíř, ozdobíme sněhovými pusinkami a šlehačkou. Střed vyplníme ovocem a přelijeme malinovou omáčkou.
-
3
Ihned servírujeme.