Ostružinové čatní

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 200 g Hrozinky
  • 1500 g Ostružiny
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Hořčičné semínko
  • 3 ks Cibule
  • 1 špetka Chilli koření mleté
  • 1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • 1 polévková lžíce Cukr krupice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 145 kcal
  • Sacharidy 35 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 83 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 35 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 440.7 mg
  • Vláknina 18522 mg
  • Vitamín A 18522 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 34.2 mg
  • Vitamín E 1.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibule oloupeme a nakrájíme na plátky, hořčičná semínka rozdrtíme nebo utlučeme v hmoždíři. Přidáme ostružiny, rozinky, chilli koření, cukr, ocet a sůl. Dusíme do zhoustnutí.

  • 2

    Ještě horké čatní nalijeme do skleniček a zavíčkujeme.

  • 3

    Podáváme k masům.

Komentáře k receptu