Broskve plněné krémem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 120 g Kompot jahodový
  • 80 g Cukr krupice
  • 120 g Žervé
  • 2 ks Broskve
  • 2 polévková lžíce Mléko plnotučné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 420 kcal
  • Sacharidy 74 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 3 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 74 g
  • Cholesterol 0.7 mg
  • Draslík 394.4 mg
  • Vláknina 7440 mg
  • Vitamín A 7440 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 30.9 mg
  • Vitamín E 1.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 41.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté a oloupané broskve rozpůlíme.

  • 2

    Žervé rozmícháme s mlékem a cukrem na jemný krém a přidáme prolisované jahody.

  • 3

    Připraveným krémem naplníme půlky broskví a ozdobíme kousky jahod.

Komentáře k receptu