Broskve plněné krémem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 420 kcal
- Sacharidy 74 g
- Tuky 13 g
- Sodík 3 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 74 g
- Cholesterol 0.7 mg
- Draslík 394.4 mg
- Vláknina 7440 mg
- Vitamín A 7440 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 30.9 mg
- Vitamín E 1.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 41.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté a oloupané broskve rozpůlíme.
-
2
Žervé rozmícháme s mlékem a cukrem na jemný krém a přidáme prolisované jahody.
-
3
Připraveným krémem naplníme půlky broskví a ozdobíme kousky jahod.