Rybízová polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 145 kcal
- Sacharidy 37 g
- Tuky 0 g
- Sodík 7 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 37 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 275.5 mg
- Vláknina 8600 mg
- Vitamín A 8600 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 41 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Solamyl rozmícháme v troše studené vody, vlijeme do zbylé vody, osladíme a přivedeme k varu. Za stálého míchání povaříme asi 2 minuty.
-
2
Rozvar odstavíme z ohně, vmícháme rybíz a dobře vychladíme.
-
3
Studenou polévku podáváme s piškoty.