Sušená pomerančová kůra v medu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 2 hrnek Pomerančová kůra
  • 2 hrnek Voda pitná
  • 5 polévková lžíce Med včelí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 180 kcal
  • Sacharidy 47 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 10 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 47 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 291.3 mg
  • Vláknina 28333.3 mg
  • Vitamín A 28333.3 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 181.4 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Pomerančovou kůru nastrouháme a v sušičce na ovoce usušíme dle návodu.

  • 2

    Vodu rozmícháme s medem, přidáme kůru a necháme ji nabobtnat do změknutí. Kůra musí nasáknuout sirupem.

  • 3

    Vychladíme v lednici a podáváme.

Komentáře k receptu