Pomerančový salát s červeným vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 310 kcal
- Sacharidy 56 g
- Tuky 7 g
- Sodík 2 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 56 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 457.5 mg
- Vláknina 10940 mg
- Vitamín A 10940 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 106.5 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupané a na tenké dílky nakrájené pomeranče vložíme do mísy a posypeme cukrem. Necháme asi 10 minut stát.
-
2
Potom na pomeranče nalijeme víno a salát dáme vychladit.
-
3
Hotový salát rozdělíme na talířky a každou porci posypeme nasekanými ořechy.