Pstruzi s jogurtem v alobalu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Máslo čerstvé
  • 800 g Pstruh
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Skořice mletá
  • 1 špetka Koriandr mletý
  • 1 špetka Anýz mletý
  • 1 dl Jogurt bílý
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 406 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 311 mg
  • Bílkoviny 43 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 134.6 mg
  • Draslík 773.3 mg
  • Vláknina 97.1 mg
  • Vitamín A 97.1 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.6 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 16.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné pstruhy osolíme.

  • 2

    Do rozpuštěného másla přidáme koření, citronovou šťávu a jogurt. Každou rybu v této směsi namočíme a zabalíme do alobalu. Ryby urovnáme na plech a pečeme zvolna v troubě 20 minut.

Komentáře k receptu