Hrušky v sirupu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 156 kcal
- Sacharidy 33 g
- Tuky 3 g
- Sodík 5 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 33 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 204.9 mg
- Vláknina 9981 mg
- Vitamín A 9981 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Hrušky rozpůlíme,vyndáme jadřinec.Půlky položíme na talíř a pokapeme citronem.
-
2
V kastrůlku na mírném ohni za stálého míchání rozehřejeme cukr ve vodě.Necháme vychladnout.
-
3
Hrušky polijeme sladkým sosem a posypeme najemno nasekanými oříšky a můžeme podávat.