Vývar s miso a zázvorem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 600 ml Vývar z hovězích kostí
  • 625 ml vývar hovězí
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Zázvor mletý
  • 1 kávová lžička Citronová šťáva
  • 1 kávová lžička Chilli papričky - vločky
  • 2 kávová lžička hnědá miso pasta
  • 2 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 217 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 1520 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 260.3 mg
  • Draslík 1320 mg
  • Vláknina 1306 mg
  • Vitamín A 1306 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.7 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vývar přivedeme k varu a poté snížíme teplotu. Přidáme zázvor a miso pastu. Rozmícháme.

  • 2

    Poté do polévky vyklepneme obě vejce a rozšleháme je v ní.

  • 3

    Osolíme podle chuti a dochutíme citronovou šťávou.

  • 4

    Polévku rozdělíme do talířů a posypeme chilli vločkami.

Komentáře k receptu