Kefírová polévka s ovocem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 172 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 5 g
- Sodík 1 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 137.7 mg
- Vláknina 2052 mg
- Vitamín A 2052 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Čerstvé (nebo kompotované) meruňky propasírujeme.
-
2
Připravené ovoce potom ušleháme s ledově vychlazeným kefírem.
-
3
Polévku ochutíme cukrem a citronovou šťávou.
-
4
Ihned podáváme.