Matjesová pomazánka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 ks Cibule
  • 0.5 ks Jablka
  • 1 ks Okurky nakládané
  • 10 ks Matjesy - filet
  • 2 polévková lžíce Pažitka
  • 2 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 723 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 52 g
  • Sodík 1028 mg
  • Bílkoviny 50 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 100.6 mg
  • Vláknina 4140 mg
  • Vitamín A 4140 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.3 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté matjesy, oloupané, jádřince zbavené jablko, oloupanou cibuli a nakládanou okurku nadrobno nakrájíme a vsypeme do mísy.

  • 2

    Vše pokapeme olejem a vmícháme najemno nakrájenou pažitku.

Komentáře k receptu