Teplý lososový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 403 kcal
- Sacharidy 42 g
- Tuky 10 g
- Sodík 627 mg
- Bílkoviny 41 g
- Uhlovodany 42 g
- Cholesterol 78.7 mg
- Draslík 1688.3 mg
- Vláknina 26350 mg
- Vitamín A 26350 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 113.1 mg
- Vitamín E 1.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky, vaříme je v osolené vodě 15 minut doměkka.
-
2
Poté přidáme hrášek a 2 minuty ho povaříme. Necháme zchladnout.
-
3
Slaninu opečeme nasucho na pánvi dokřupava.
-
4
Lososa osolíme a opečeme ho 3 minuty z každé strany.
-
5
Nyní připravíme dresink – vyšleháme olivový olej, citronovou šťávu, lžíci vody a hořčici.
-
6
Poté vše naaranžujeme na talíř a podáváme.