Knackebrot s lučinou, jablkovo-mrkvový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 164 kcal
- Sacharidy 27 g
- Tuky 4 g
- Sodík 1 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 72.1 mg
- Vláknina 6836 mg
- Vitamín A 6836 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.2 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupané jablko a mrkev nastrouháme do misky, ochutíme citronovou šťávou a stévií.
-
2
Knackebrot potřeme netučnou lučinou a podáváme s připraveným salátem jako odpolední svačinu.