Losos v citronové krustě s bylinkovými bramborami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 37 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 700 g Losos - filety
  • 340 g Tzatziki
  • 800 g Brambory
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1 ks Ciabatta
  • 1 ks Citron
  • 12 ks Olivy černé
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 2 polévková lžíce Petržel - nať
  • 2 polévková lžíce Tymián
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 843 kcal
  • Sacharidy 61 g
  • Tuky 49 g
  • Sodík 4218 mg
  • Bílkoviny 47 g
  • Uhlovodany 61 g
  • Cholesterol 152.3 mg
  • Draslík 1486.3 mg
  • Vláknina 36940.5 mg
  • Vitamín A 36940.5 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 26.5 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ciabattu nastrouháme a smícháme ji se strouhanou citronovou kůrou.

  • 2

    Rybu osolíme, opepříme a obalíme ve vejci a poté v citronové strouhance.

  • 3

    Pečeme 10-12 minut na 220 °C.

  • 4

    Smícháme tzatziki a nakrájené olivy.

  • 5

    Rybí filety servírujeme s těmito tzatzikami a brambory, které jsme uvařili a smíchali s bylinkami.

Komentáře k receptu