Ryba na řecký způsob

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 400 g Brambory
  • 200 g Treska aljašská
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Citrony
  • 2 ks Rajčata
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Oregano
  • 2 polévková lžíce Olej olivový
  • 2 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 302 kcal
  • Sacharidy 38 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 100 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 38 g
  • Cholesterol 37 mg
  • Draslík 1596.7 mg
  • Vláknina 18656 mg
  • Vitamín A 18656 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 85.5 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky.

  • 2

    Cibuli a česnek nakrájíme na jemno.

  • 3

    Do pekáčku dáme brambory, cibuli, česnek, oregano, olej a pořádně zamícháme.

  • 4

    Pečeme 15 minut na 200 °C poté promícháme a pečeme ještě 15 minut.

  • 5

    Poté přidáme citron a rajčata – obojí nakrájené na měsíčky. Pečeme ještě 10 minut.

  • 6

    Na brambory dále dáme rybu nakrájenou na 4 kusy a ještě 15 minut pečeme.

  • 7

    Podáváme posypané petrželkou.

Komentáře k receptu