Zaječí maso s ovocem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 536 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 110 g
- Sodík 759 mg
- Bílkoviny 34 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 118.3 mg
- Draslík 668.5 mg
- Vláknina 980 mg
- Vitamín A 980 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.8 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kuličky hroznového vína rozpůlíme, odstraníme jadérka, smícháme víno s hrozinkami, koňakem a kořením pěti vůní a necháme asi 10 minut marinovat.
-
2
Ve woku rozpálíme olej a vložíme do něj zaječí maso a slaninu nakrájené na nudličky a 4 minuty necháme opékat ze všech stran. Přidáme marinované hroznové víno a hrozinky a necháme společně ještě 4 minuty dusit.
-
3
Osolíme, opepříme, vmícháme čočkové klíčky, necháme prohřát a podáváme.