Ledový kořeněný punč z bílého vína
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 202 kcal
- Sacharidy 29 g
- Tuky 0 g
- Sodík 13 mg
- Bílkoviny 0 g
- Uhlovodany 29 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 171.2 mg
- Vláknina 914.5 mg
- Vitamín A 914.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.1 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Čerstvé sladké hroznové víno omyjeme, rozpůlíme a odstraníme semínka. Vložíme do skleněného džbánu, zalijeme vychlazeným bílým vínem, studenou vodou, osladíme podle chuti, přidáme půl kávové lžičky muškátového oříšku, půl kávové lžičky mletého zázvoru, promícháme a dáme do chladničky vychladit na 1 - 2 hodiny. Poté punč rozlijeme do vysokých sklenic a podáváme se slámkou.