Kukuřičný chléb s hrozinkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 205 minut
Počet porcí: 7

Suroviny

  • 50 g Kukuřičná krupice T 600
  • 500 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 5 g Sůl
  • 25 g Chlebový kvásek
  • 100 g Mouka kukuřičná
  • 100 g Hrozinky
  • 20 ml Med včelí
  • 60 ml Olej olivový
  • 250 ml Voda pitná
  • 250 ml Hroznová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 528 kcal
  • Sacharidy 78 g
  • Tuky 101 g
  • Sodík 282 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 19 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 26.2 mg
  • Vláknina 5697.1 mg
  • Vitamín A 5697.1 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.5 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mísy nalijeme vodu, hroznovou šťávu, med a olej, přisypeme kukuřičnou a hladkou mouku, kukuřičnou krupici, sůl a hrozinky a nakonec přimícháme kvásek. Přendáme do nádoby domácí pekárny a nastavíme program na celozrnný chléb, necháme péct a po ukončení programu zkontrolujeme a případně ještě dopečeme.

Komentáře k receptu