Glazovaná směs ovoce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 418 kcal
- Sacharidy 53 g
- Tuky 22 g
- Sodík 82 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 53 g
- Cholesterol 59 mg
- Draslík 535.9 mg
- Vláknina 7849.8 mg
- Vitamín A 7849.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 32.4 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Meruňky vypeckujeme, jablka oloupeme, vykrojíme jádřinec a ovoce zakapeme citronovou šťávou. Jahody opláchneme, banán oloupeme. Všechno ovoce nakrájíme na silnější plátky.
-
2
V rendlíku rozpustíme máslo s cukrem. Když je cukr rozpuštěný, vmícháme ovoce a likér a na mírném plameni zahříváme a zlehka vaříme, až je všechno ovoce prohřáté a potažené cukrovou glazurou.
-
3
Ovoce podáváme s vanilkovou zmrzlinou.