Vinný punč s jablečným džusem

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 8

Suroviny

  • 30 g Skořice celá
  • 200 g Cukr krystal
  • 400 ml Džus jablečný
  • 400 ml Víno bílé
  • 750 ml Voda pitná
  • 1 ks Citrony
  • 2 ks Hřebíček
  • 6 polévková lžíce Citronová šťáva
  • 2 polévková lžíce Čaj zelený
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 175 kcal
  • Sacharidy 37 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 10 mg
  • Bílkoviny 0 g
  • Uhlovodany 37 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 128.2 mg
  • Vláknina 5482 mg
  • Vitamín A 5482 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 31.4 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V hrnci promícháme zelený čaj, vodu, víno, džus, cukr, citronovou šťávu, přidáme skořici, hřebíčky a zhruba 10 minut vaříme na velmi mírném plameni.

  • 2

    Punč scedíme a podáváme horký s plátky citronu.

Komentáře k receptu