Vinný punč s jablečným džusem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 175 kcal
- Sacharidy 37 g
- Tuky 0 g
- Sodík 10 mg
- Bílkoviny 0 g
- Uhlovodany 37 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 128.2 mg
- Vláknina 5482 mg
- Vitamín A 5482 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 31.4 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V hrnci promícháme zelený čaj, vodu, víno, džus, cukr, citronovou šťávu, přidáme skořici, hřebíčky a zhruba 10 minut vaříme na velmi mírném plameni.
-
2
Punč scedíme a podáváme horký s plátky citronu.