Broskev plněná kuřecím salátem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 242 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 12 g
- Sodík 694 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 58 mg
- Draslík 734.1 mg
- Vláknina 7659.5 mg
- Vitamín A 7659.5 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 23.6 mg
- Vitamín E 1.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kuřecí prsa nakrájíme na slabé plátky, jemně naklepeme, osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji orestujeme z obou stran dozlatova. Čtyři plátky zabalíme do alobalu a uchováme v teple, zbytek nakrájíme na malé kousky a dáme do mísy. Broskve rozpůlíme a vyjmeme pecku, dužninu částečně vydlabeme a přidáme do mísy spolu s jemně nasekaným ledovým salátem. Osolíme, opeříme, vmícháme zakysanou smetanu a vzniklou směsí naplníme misky z broskví. Na vršky položíme plátek kuřecího masa, ozdobíme kolečkem rajčete a snítkou petrželky. Podáváme na listu ledového salátu.