Želatinový tříbarevný dezert
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 131 kcal
- Sacharidy 33 g
- Tuky 1 g
- Sodík 3 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 33 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 528.3 mg
- Vláknina 8266.7 mg
- Vitamín A 8266.7 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 31.6 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Připravíme dle návodu červenou želatinu a nalijeme ji do velké mísy. Mísu dáme do lednice a necháme želatinu ztuhnout. Mezitím připravíme stejným způsobem žlutou želatinu.
-
2
Oloupeme banány, omyjeme jahody a nakrájíme na kousky.
-
3
Vyndáme z lednice mísu s červenou želatinou, přidáme ovoce a vše přelijeme žlutou želatinovou směsí. Mísu dáme do lednice a necháme ztuhnout.
-
4
Připravíme dle návodu zelenou želatinu. Do mísy přidáme další vrstvu ovoce a přelijeme zelenou želatinou jako vrchní vrstvu.
-
5
Přes noc dáme do lednice a poté podáváme.