Indický jablkový koláč džaldí-džaldí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1013 kcal
- Sacharidy 151 g
- Tuky 43 g
- Sodík 4 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 107 g
- Cholesterol 60 mg
- Draslík 363.9 mg
- Vláknina 15487 mg
- Vitamín A 15487 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.5 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 56.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V míse smícháme mouku s krupicí, cukrem a kypřicím práškem. Polovinu této směsi vsypeme do pekáče z varného skla. Na mouku nakrouháme oloupaná jablka a posypeme vanilkou. Navrch dáme zbytek suché směsi a přelijeme rozpuštěným máslem.
-
2
Ve vyhřáté troubě pečeme cca 30 minut.