Vepřové kotlety a pečenými jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 380 kcal
- Sacharidy 41 g
- Tuky 11 g
- Sodík 120 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 41 g
- Cholesterol 82.8 mg
- Draslík 484.1 mg
- Vláknina 4296.6 mg
- Vitamín A 4296.6 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.1 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kotlety zbavíme tuku, osolíme, opepříme, rozložíme na rošt a opékáme asi minutu, aby se maso na povrchu zatáhlo. Obrátíme maso a potřeme marinádou z medu a limetkové šťávy. Převracíme celkem čtyřikrát po 2 minutách a grilujeme tak 10 až 15 minut.
-
2
Opečeme si nakrájená jablka zbavená jádřinců a za stálého obracení jablka opékáme dokud nezměknou pod jablka vložíme papír na pečení, aby se nepřipekla.
-
3
Do uvařené rýže vmícháme kari koření a vše ohřejeme.