Hřbet srnčí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 647 kcal
- Sacharidy 94 g
- Tuky 22 g
- Sodík 9 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 43 g
- Cholesterol 57.5 mg
- Draslík 277.2 mg
- Vláknina 7148 mg
- Vitamín A 7148 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0.1 mg
- Vitamín C 3.2 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rozmícháme tvaroh s rozpuštěnou želatinou (připravíme podle návodu) a oběma cukry.
-
2
Formu na srnčí hřbet vyložíme alobalem a dáváme do ní střídavě piškoty pokapané rumem a tvaroh, ovoce a rozinky. Končíme vrstvou piškotů.
-
3
Dáme ztuhnout, poté vyklopíme a ozdobíme šlehačkou.
-
4
Podáváme vychlazené.