Borůvková omáčka na víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 192 kcal
- Sacharidy 33 g
- Tuky 1 g
- Sodík 56 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 32 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 301.5 mg
- Vláknina 5693 mg
- Vitamín A 5693 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.8 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do mísy vylijeme kompot, nastrouhaný zázvor, šťávu z citrónu a mandarinek, hořčici, zalijeme dobrým červeným vínem, dobře rozmixujeme. Omáčku nakonec dochutíme podle potřeby cukrem a ještě promixujeme.